Städfirma i Dalarna – Prisvärd flyttstädning

Städfirma i Dalarna

Städfirma i Dalarna när du behöver det som mest. Vi är närvarande i hela Dalarna och har i årtionden erbjudit kvalitet i alla våra tjänster. Vi har specialiserat oss på flyttstädning och det är därför många bokar våra tjänster. Vår personal mår brinner för att städa. Som du vet är det en svår och tung uppgift att flytta och krafterna tryter även för den starke. Därför ska du inte tveka utan kontakta oss så får du tid över till annat. Genom att använda professionella städare kan du spara mycket tid och arbete.

Prisvärd flyttstädning

Prisvärd flyttstädning som passar även dig som pensionär eller student. Vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB är nu etablerade i Dalarna och erbjuder en mycket omtyckt och prisvärd men högkvalitativ tjänst. Vi erbjuder även en 7 dagars städgaranti efter utförd städning. Vårt motto är att erbjuda kvalitativ flyttstädning och nöjda kunder, så tveka inte att kontakta oss.

Ni finner oss på dessa orter:

Dalarnas städfirma erbjuder flyttstäd året om

Dalarnas städfirma erbjuder flyttstäd året om. Flyttning är något som tar mycket tid i anspråk som du skulle kunna spendera i ditt nya hem. Dessutom kan flyttprocessen vara mycket svår och frustrerande. Det är här vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB kommer in i bilden. Vi är ett städföretag med full service och erbjuder tjänster som inkluderar allt i en flyttstädning. Vad behöver vi veta? För att kunna ge dig en korrekt uppskattning behöver vi veta kvadratmeterna på din bostadsyta och extra utrymme, såsom att du vill ha din balkong städad,och är det en öppen eller glasad? På så sätt kan du snabbt få en exakt offert, därefter bestämmer du om du känner dig intresserad och går vidare till bokning. Förfrågningar om våra tjänster är tillgängliga året om och vi tillgodoser både privata och företagskunder. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och kvalificerade medarbetare. 

Rabatt på städning för privatpersoner

Koncentrera dig på ditt nya hem medan vi tar hand om städningen av ditt gamla hem. Hos oss får du 50 % rabatt på alla tjänster, så du kan få din städning till ett rimligt pris. Boka direkt online. Våra hängivna städare kommer att vara på plats omgående. Med oss är det enkelt att boka. Låt oss ta hand om städningen av ditt hem.