Så här fakturerar du utan företag med SAMpoolen.se

Så här fakturerar du utan företag med SAMpoolen.se

För frilansare och egenanställda kan det vara en utmaning att fakturera utan att behöva starta och driva ett eget företag. Men tack vare SAMpoolen.se är det nu möjligt att fakturera utan företag på ett enkelt och smidigt sätt. Här är en guide till hur du fakturerar utan företag med SAMpoolen.se.

Steg 1: Skapa ett konto

För att kunna fakturera utan företag med SAMpoolen.se behöver du först skapa ett konto. Detta gör du enkelt på deras hemsida genom att fylla i dina personuppgifter och skapa ett lösenord.

Steg 2: Fyll i din profil

När du har skapat ditt konto är det dags att fylla i din profil. Här kan du lägga till dina faktureringsuppgifter, såsom ditt namn, din adress och ditt bankkonto. Detta gör det enkelt för dig att skapa fakturor senare.

Steg 3: Skapa en faktura

När din profil är uppdaterad kan du börja skapa fakturor. Detta gör du genom att klicka på “Skapa faktura” och fylla i alla nödvändiga uppgifter, såsom fakturadatum, fakturanummer och fakturabelopp. Du kan också lägga till eventuella moms- och skatteuppgifter om det behövs.

Steg 4: Skicka fakturan

När din faktura är klar är det dags att skicka den till din kund. Du kan skicka fakturan direkt från SAMpoolen.se genom att ange din kunds e-postadress och klicka på “Skicka faktura”. Din kund kommer att få fakturan som en PDF-fil och kan betala den direkt från fakturan.

Steg 5: Få betalt

När din kund har betalat fakturan kommer pengarna att överföras till ditt bankkonto. SAMpoolen.se tar hand om allt det administrativa och tar endast en avgift på 2% av fakturabeloppet. Detta innebär att du kan fokusera på ditt arbete och låta SAMpoolen.se ta hand om resten.

Sammanfattning

Att fakturera utan företag har aldrig varit enklare än med SAMpoolen.se. Genom deras enkla plattform och låga avgifter kan frilansare och egenanställda fakturera utan att behöva starta och driva ett eget företag. Genom att följa dessa fem enkla steg kan du snabbt och enkelt skapa och skicka fakturor till dina kunder.