Quality Hotel Sundsvall & deras restaurang Q.Bar: en oas för mat, musik & gemenskap

Quality Hotel Sundsvall är inte bara en plats att bo på under din vistelse i staden – det är en destination i sig själv. Bland dess många attraktioner är Q.Bar, en restaurang i Sundsvall som inte bara erbjuder läcker mat utan också fungerar som en naturlig samlingsplats för både hotellgäster och lokalbefolkningen. Med en kombination av god mat, livlig musik och en varm atmosfär, har Q.Bar blivit en favoritdestination för alla som söker en trevlig upplevelse i Sundsvall.

 

After Work buffén: mat, quiz & gemenskap

En av Q.Bars mest populära evenemang är After Work buffén. Varje vecka välkomnas gästerna till en festlig atmosfär där de kan njuta av en läcker buffé med en mängd olika rätter. Men det är inte bara maten som lockar – After Work på Q.Bar är också känd för sitt quiz, där gästerna kan testa sina kunskaper och tävla mot varandra i en rolig och avslappnad miljö. Det är en perfekt möjlighet för vänner och kollegor att koppla av efter en lång arbetsvecka och njuta av god mat och underhållning.

 

Lördagskvällar: underhållning med efterlängtade artister & band

För de som besöker Q.Bar på lördagskvällarna finns det också något speciellt att se fram emot. Restaurangen bjuder regelbundet in lokala artister och band för att underhålla sina gäster. Med en varierad line-up av musikaliska talanger är det alltid något nytt och spännande att upptäcka på Q.Bar. Oavsett om du är intresserad av jazz, rock, pop eller något annat genre, finns det något för alla att njuta av under en kväll på Q.Bar.

 

En plats för gemenskap & inkludering

Men Q.Bar är inte bara en plats för mat och musik – det är också en plats för gemenskap och samhörighet. På Quality Hotel Sundsvall är man mån om att skapa en välkomnande och inkluderande miljö där alla känner sig hemma. Oavsett om du är en vanlig gäst eller besöker Q.Bar för första gången, kommer du att känna dig som en del av gemenskapen så fort du kliver in genom dörrarna.

 

Hållbarhet: minska matsvinnet & bevara miljön

För Quality Hotel Sundsvall är det också viktigt att ständigt sträva efter att förbättra sin miljöpåverkan. En av de åtgärder de har vidtagit är att minska matsvinnet. Genom att väga allt som slängs, kan de öka medvetenheten bland personalen och arbeta för att ändra sättet de arbetar på. Genom att minska matsvinnet inte bara minskar de sina kostnader, utan bidrar också till att bevara miljön och främja hållbarhet.

 

Kvalitet i mat & service

Utöver sin fokus på hållbarhet och gemenskap, är Q.Bar också känd för sin höga kvalitet på mat och service. Med en meny som erbjuder allt från klassiska rätter till moderna kreationer, finns det något för alla smaker och preferenser. Oavsett om du är sugen på en saftig biff, en fräsch sallad eller något sött till efterrätt, kommer du att hitta det på Q.Bars varierade meny.

Vid Q.Bar är maten en central del av upplevelsen. Med en ständigt uppdaterad meny av förrätter, varmrätter och desserter är det något för alla smaker och preferenser. Q.Bar strävar efter att erbjuda både klassiska favoriter och nya, spännande rätter som utmanar och överraskar gästerna.

 

Varierade förrätter & varmrätter

På Q.Bar kan gästerna förvänta sig en bred variation av förrätter och varmrätter. När det kommer till varmrätterna erbjuder Q.Bar alltid minst ett vegetariskt alternativ för att tillgodose olika kostbehov och önskemål. För dem som föredrar klassiker finns det alltid pålitliga alternativ som den populära räksmörgåsen eller den saftiga burgaren, som också finns i en vegansk version för dem som föredrar det. En annan favorit på menyn är “q bookmaker”, Q.Bars signatur oxfilé serverad med levainbröd, romansallad, bifftomat, dijoncréme, pepparrot och bakad äggula.

 

Kvalitet & omsorg i varje rätt

Oavsett vad gästerna väljer från menyn kan de vara säkra på att varje rätt är tillagad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Q.Bars kockar använder endast ingredienser av färskaste och högsta kvalitet för att säkerställa att varje måltid förblir en kulinarisk upplevelse att minnas.

Med en varierad meny som erbjuder allt från klassiska favoriter till nya, spännande kreationer, är maten på Q.Bar verkligen något att se fram emot. Oavsett om du är sugen på en läcker förrätt, en hjärtlig varmrätt eller en frestande dessert, kommer du att hitta något som passar din smak och lämnar dig belåten och nöjd efter din måltid på Q.Bar.

 

Q.Bar: Sundsvalls oöverträffade destination för mat, musik & gemenskap

Sammanfattningsvis är Quality Hotel Sundsvall och deras restaurang Q.Bar en plats där mat, musik och människor möts för att skapa minnesvärda upplevelser. Med sina regelbundna evenemang, inkluderande atmosfär och fokus på hållbarhet, har Q.Bar blivit en av Sundsvalls mest älskade destinationer. Oavsett om du är ute efter en trevlig middag, en rolig kväll med vänner eller bara en plats att koppla av och njuta av lite livemusik, är Q.Bar definitivt värt ett besök.