logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Search

Blog

Vårt ansvar mot P2’s gäster

Då coronaviruset nu påverkar oss på en global nivå vill vi nå ut till alla er, P2’s goda vänner, med information om de extra försiktighetsåtgärderna vi vidtar för att se till att hålla vår omgivning så säker som vi kan. Vi arbetar ständigt med att hålla en hög kvalité och detta gäller självklart även säkerheten för våra gäster och kollegor. 

Vi följer de uppdateringar som sker och Folkhälsomyndighetens råd när det kommer till hygien och rengöring av de ytor som används av er, våra gäster men även våra kollegor. Våra ytor rengörs regelbundet med de verktyg och material som situationen kräver och trots att en god handhygien redan är en självklarhet i vårt yrke är det viktigt att påminna oss själva och samtidigt våra gäster om extra noggrannhet. 

Även fast vi alltid arbetar för att kunna ge er den höga kvalité och service som vi ständigt arbetar emot så uppmannar vi våra kollegor att vara hemma vid tecken på sjukdom. Vi tar denna situation på största allvar och gör allt vi kan för att ni ska känna en trygghet att komma till oss på P2 och Bogestad. 

Vi vill även passa på att nämna att vi arbetar med avhämtning av luncher, middagar och mycket mer . Detta kan vara ett bra alternativ om man känner oro över att vistas i lokal med övriga gäster. Vid frågor om avhämtning är ni välkomna att kontakta oss på telefon eller email. 

Vi känner med de som drabbats av viruset och ska göra vårt allra bästa för att upprätthålla välmåendet hos alla inom P2’s goda vänner som vi är så tacksamma för. 

P2 och Bogestad forsätter att ha öppet och är glada att fortsatt kunna erbjuda hög kvalité och service. 

Tack för att ni är en del av P2 familjen!

Hälsningar
Peter & P2 teamet