logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Search
 

Take away / Leverans

Vårt utbud

Vi har fortsatt öppet så självklart är ni välkomna till oss i restaurangen, om ni mot förmodan inte skulle kunna eller vilja det har vi satt in andra alternativ för er.

 

Take away 

Välkommen att hämta din mat som vanligt över disk hos oss i restaurangen. Eller ring på vägen och boka upphämtning i vår drive-in på parkeringen.

Hämtpris – 85:-/person inkl sallad och bröd. Betalning sker med kort och Swish i restaurangen och i drive-in gäller Swish.

 

Take away middag

Kom ihåg att hos oss kan ni alltid boka nästa middag och varför inte under rådande omständigheter unna er en färdiglagad middag redo att hämtas och värmas hemma från P2!Boka innan 11:00 från DAGENS MENY och hämta senast 18:00 kallt tillsammans med sallad och bröd.

85:-/portion

 

Middagskasse 

Vi erbjuder just nu en middagskasse för att ge er möjligheten att äta en god 3-rätters middag till helgen när ni eventuellt inte vill gå ut och äta under rådande läge.

Meny v 40

Förrätt

Risotto ai Funghi

Risotto på blandad höstsvamp med surdegskrutonger och örter

Varmrätt

Osso Buco con Gremolada

Kalvlägg brässerade i tomat, vin, kalvfond och örter. Serveras med rotfrukter, gremolata och hyvlad 24månaders Parmigiano-Reggiano

Dessert

Semifreddo all Arancia e Mandorle

Italiensk parfait med apelsin, mandelkrokant och biscottiskorpor

225:-/person

Er bokning behöver vi senast onsdag 30/9 klockan 16:00, med reservation för slutförsäljning. Hämtning sker på P2 vid vår drive-in på parkeringen. Observera att hämtning sker fredag 2/10 eftermiddag mellan 14-16.

Dryckesförslag kan ges vid bokning.

Boka – 013-14 42 05 / info@p2catering.se

Sorry, the comment form is closed at this time.